Meer resultaten voor italian restaurant eindhoven

italian restaurant eindhoven  
De 10 beste Italiaanse restaurants in Eindhoven TripAdvisor.
Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Het gezelligste Italiaanse restaurant van Eindhoven Da Verdi.
Voor de heerlijkste pizza en pastagerechten alsmede voor overheerlijke vlees en visgerechten uit de Italiaanse keuken. Onze gerechten zijn dagvers en huisgemaakt en worden bereid met pure en authentieke producten. Gecombineerd met een gezellige sfeer Italiaanse muziek en een heerlijke Italiaanse wijn komt uw diner geheel tot zijn recht. U kunt zeven dagen per week genieten in ons restaurant. 30 juli t/m 18 augustus zijn wij gesloten i.v.m. Koude Voorgerechten Antipasti Freddi.
Italiaanse restaurants in Eindhoven Eet.nu.
Italiaans Stratumseind 50 5611 EV Eindhoven Nederland. 8 op schaal 1 10 27 recensies 1 fan. Het gezelligste Italiaanse restaurant van Eindhoven! Italiaans Dommelstraat 29 5611 CJ Eindhoven Nederland. 72 op schaal 1 10 34 recensies 2 fans 7. Een heerlijk stukje Italië in het centrum van Eindhoven. Italiaans Dommelstraat 16 5611 CK Eindhoven Nederland. 71 op schaal 1 10 40 recensies 2 fans 9. Lekker Italiaans eten in een stijlvolle omgeving! Italiaans Kleine Berg 67a 5611 JT Eindhoven Nederland. 66 op schaal 1 10 118 recensies 11 fans 3.
Italiaans restaurants in Eindhoven IENS.
Italiaans restaurants in Eindhoven. Italiaans restaurants in Eindhoven. 57 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. De heilige pasta van la mamma de pizza's van goede oude Tony het geheime ingrediënt in de risotto van tante Anna de romige panna cotta die je doet denken aan gelukkige tijden De Italiaanse keuken is een fenomeen. Zij grijpt ons aan het hart en vertelt de oude familieverhalen vol emotie. Je houdt wel van een geheim? Vind dan hier onze selectie van beste Italiaanse restaurants in jouw stad.
Giornale Eindhoven.
Een Bar en Restaurant in 1 maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging. U waant zich in een oude drukkerij uit de jaren 60/70 om lekker te borrelen maar ook heerlijk te dineren in een perfecte en vooralrelaxte atmosfeer. Giornale brengt de levensgenieter tot leven door een heerlijk assortiment van Mediterrane lekkernijen aan u te presenteren.
Italiaans Huis Italiaans Restaurant Eindhoven.
Skip to secondary content. Woensel 372 5625 AG Eindhoven Tel040-2482016.
Mangiare Mangiare.
wordt hier met een moderne kwinkslag. elke dag open van 1130 2330. Mangiare Kleine Berg 67a 5611 JT Eindhoven. T 040 236 70 88 Parkeren voor de deur. 7 dagen per week open. 040 236 70 88. U kunt elke dag genieten van de Italiaanse sferen bij Mangiare. Voor een snelle zakelijke lunch of een gezellig familie diner. Een aantal klassiekers wordt hier nieuw leven ingeblazen. Trattoria Mangiare is een gezellig Italiaans restaurant dat gebruik maakt van pure authentieke producten. Allemaal op typisch Italiaans recept! De gerechten zijn dagvers en huisgemaakt. Denk aan een lekkere Vitello Tonnato Spaghetti Aglio e Olio mét of zonder gamba's en huisgemaakte Tiramisu.
Restaurant Sicilia Eindhoven Eindhoven Restaurants in Noord-Brabant restaurants eetcafe brasserie horeca eetgelegenheden goedkoop uit eten.
Antonio's Eindhoven.
Klik op de foto voor onze Hoofdgerechten. Klik op de foto voor onze Desserts. Dommelstraat 16 5611 CK Eindhoven. Maandag t/m zondag 1700 tot 2200.

Contacteer ons

chinees restaurant eindhoven
restaurant eindhoven stationsplein
toprestaurants eindhoven
wok eindhoven
lekker lunchen eindhoven
eetcafe tilburg
uit eten in assen
van der dussen delft
lunchen in den bosch
italian restaurant eindhoven
vegetarisch restaurant eindhoven