Op zoek naar grill restaurant eindhoven?

grill restaurant eindhoven  
De 10 beste steakhouses in Eindhoven TripAdvisor.
De beste steakhouses in Eindhoven Nederland. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste steakrestaurants in Eindhoven en zoek op prijs locatie en meer.
Rodeo Eindhoven Rodeo Latin American Grill Restaurant Rodeo Latin American Grill Restaurant.
Een Latijns-Amerikaanse sfeer met een ongedwongen en vooral warme ambiance. Rodeo is inmiddels een begrip. Met enige bescheidenheid durven we u te garanderen dat u nergens anders een beter gegrilde steak kunt vinden dan bij Rodeo. Dit uit Argentinie afkomstig vlees komt van runderen die uitsluitend met natuurlijke producten worden gevoed en vrij rond grazen over de pampas weilanden. Maar Rodeo heeft meer in huis dan alleen maar de beste steaks.
De 5 beste grill restaurants in Eindhoven TripAdvisor.
Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Rodeo Latin American Grill Steak Restaurant Eindhoven Rodeo Latin American Grill Restaurant.
Welkom bij Latin American Grill Restaurant Rodeo. Bij Rodeo voelt u zich eigenlijk meteen thuis. Een Latijns-Amerikaanse sfeer met een ongedwongen en vooral warme ambiance. Rodeo is inmiddels een begrip. Gevestigd in het centrum van Eindhoven Tilburg Breda Den Bosch en Rotterdam! Met enige bescheidenheid durven we u te garanderen dat u nergens anders een beter gegrilde steak kunt vinden dan bij Latin American Grill Restaurant Rodeo. Dit uit Argentinië afkomstig vlees komt van runderen die uitsluitend met natuurlijke producten worden gevoed en vrij rond grazen over de pampas weilanden.
Restaurant Sopranos Stationsplein Ossenhaas Bavette-steak.
Restaurant Sopranos is een uniek restaurant midden in het kloppende hart van Eindhoven het Stationsplein. Uniek is Sopranos door zijn fantastische uitstraling. Nergens vindt u een ambiance zoals in dit Mediterrane restaurant. U komt werkelijk ogen tekort! Tropische vissen zwemmen aan uw tafel voorbij. Met een wenteltrap midden in de zaak komt u op de eerste verdieping waar u een prachtig uitzicht heeft over het bruisende stationsplein! Onze koks bereiden de mooiste gerechten voor u. Wat te denken van de beste Ossenhaas van Eindhoven en omgeving? Geen vleesliefhebber probeer de gegrilde tonijnsteak of de heerlijke fajita's.
Dzjengis Khan Barbecue grill buffet.
Drinkt u het glaasje in 1 teug leeg? Er bestaat een legende dat het geluk u dan zal toelachen. Hét avondje uit eten in Eindhoven aan het barbecue grill buffet in ons Mongoolse grill restaurant kan aanvangen! Op tafel wacht het barbecue grill buffet én een Dzjengis Khan drinkbeker. U kunt de beker vullen aan het drankenbuffet met bijvoorbeeld bier 6 soorten frisdrank rode en/of witte wijn. Heeft u liever koffie of thee bij het barbecue grill buffet? Geen probleem we hebben een uitgebreid assortiment van beide dranken. Maar niet te lang gedraald het barbecue grill buffet wacht. Uw bezoek aan Mongools grill restaurant Dzjengis Khan gaat verder met soep of een salade. Het is het begin van ons barbecue grill buffet.
Grill restaurants in Eindhoven Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Grill restaurants in Eindhoven. Alle Grill restaurants in Eindhoven. Uit eten in Eindhoven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
home.
smeagol eindhoven argentijns grill restaurant eten steak
Gauchos Grill-Restaurants.
31 010 412 9797. 31 010 461 3855. 31 010 484 5521. 31 030 232 8372.

Contacteer ons

beste restaurants eindhoven
lunch leiden
restaurant nunspeet
restaurant gorinchem
romantisch uit eten eindhoven
goedkoop eten
leuke restaurants eindhoven
grill restaurant eindhoven
utrecht lunch