Op zoek naar restaurant eindhoven strijp s?

restaurant eindhoven strijp s  
Caffee Allee Stichting Robin Hood EindhovenStichting Robin Hood Eindhoven.
Bij Caffee Allee ben je op het goede adres. Op de plek waar Philips groot is geworden heeft Eindhoven een nieuw creatief en cultureel hart gekregen. Pal naast de Ontdekfabriek deelt Caffee Allee met Ontwerperscollectief Yksi en de Singularity University een deel van de begane grond van de Apparatenfabriek. Een omgeving met een aparte sfeer die je ook terug vindt in ons stadsrestaurant. Caffee Allee biedt een lekkere en betaalbare lunch met dagverse producten. We hebben een uitgebreid lunchbuffet en bieden daarnaast dagelijks een gevarieerd aanbod van sandwiches verse soepen salades en sappen. s Avonds kun je bij ons ook terecht voor een heerlijk diner of een gezellige borrel.
online marketing eindhoven
Strijp-S Vandaag.
In Monk staan meer dan 25 verschillende boulderwanden. Van vooroverliggend tot zwaar overhangend. Een plek voor beginners en internationale toppers van jong tot oud. Monk is te vinden op Strijp S in gebouw SBX. Het caféis altijd tot één uur na einde boulderen geopend uitgezonderd vrijdagavond. Dan gaan we tot 0100 uur door en is er vrijwel altijd een dj. Met enige regelmaat zijn er activiteiten feestjes e.d die lang niet altijd bouldergerelateerd zijn. Ons caféis vrij toegankelijk voor iedereen ook niet-leden en niet-boulderaars zijn altijd welkom. We hebben een uitgebreid drank-assortiment met veel aandacht voor kwaliteit en service. Heerlijke Italiaanse Kimbo koffie verse sappen meerdere bieren van de tap én uit fles frisdranken etc.
lening simulator
De 10 beste restaurants in de buurt van Klokgebouw.
0.1 km van Klokgebouw. Is er helaas niet meer! 20 van 363 restaurants in Eindhoven. 0.2 km van Klokgebouw. Retro Fondue Restaurant Strijp-S. 187 van 363 restaurants in Eindhoven. 0.2 km van Klokgebouw. Kaasfondue is niet te versmade 02/12/2016. 291 van 363 restaurants in Eindhoven. 0.1 km van Klokgebouw. 60 van 363 restaurants in Eindhoven. 0.2 km van Klokgebouw.
voyance en ligne gratuite
Wynwood.
Wynwood bruist de hele dag je kunt er terecht voor je zakelijke afspraak voor lunch diner en voor een cocktail of glas wijn met barbites. In het restaurant van Wynwood geniet je van gerechten van hoge kwaliteit waarbij veel aandacht wordt besteed aan de presentatie. Er is een spectaculaire greenwall in het restaurant en je ziet de koks door de glazen wand aan het werk in de keuken. De vele ramen geven uitzicht op de voor Strijp-S zo kenmerkende Philips-gebouwen. Wynwood herbergt naast het restaurant voortaan ook een bistrobar. Een nieuwe beleving op een vertrouwde plek. Je kunt er terecht voor een snelle hap of een avondvullend diner met toegankelijke gerechten.
olivier voyance
POPEI Biologisch restaurant Eindhoven Puur! uit eten.
Jerez de la Frontera. POPEI in Eindhoven wil laten zien dat goed eten en drinken met nog meer passie en smaak kan als je juist kiest voor pure ingrediënten. Dus naast biologische ingrediënten letten ze op eerlijk vlees/vis van lokale producenten en fairtrade producten. Zodat jij heerlijk kan genieten in het duurzaam eetcafé. Medicine or food heals the body music heals the soul. Aanrader garnalenburger met gember limoen avocado wasabi en huisgemaakte friet. Er is ook een veggie burger en een biologische rundvleesburger.
voyance medium serieux
Menú almuerzo y cena The Blue Collar Hotel Budget Hotel Eindhoven.
voyance gratuite amour
Caffee Allee STRIJP S.
Onze koffie en theesoorten zijn niet alleen biologisch maar ook fair trade. Bij Caffee Allee staat leren werken en meedoen centraal. Als leerwerkbedrijf biedt het restaurant kwetsbare mensen de kans vooruit te komen in het leven door hen werkervaring op te laten doen het horecavak te leren of om gewoon te participeren als vrijwilliger of als vorm van dagbesteding. Dit gebeurt in een reële werkomgeving. Het leren in een werksituatie wordt zo mogelijk gecombineerd met een opleiding. Op die manier kunnen de medewerkers na een periode bij Caffee Allee met betere perspectieven uitstromen. Het stadsrestaurant biedt een even lekkere als betaalbare lunch met biologische producten. Er is dagelijks een uitgebreid buffet en een wisselend aanbod van sandwiches verse soepen salades en sappen.
paris pass
Ketelhuis Hét restaurant van Strijp-S Strijp-S Eindhoven.
Het Ketelhuis op Strijp-S is een restaurant en de place-to-be van Eindhoven.
welkom Radio Royaal.
de kookfabriek te vinden. t 040 78 00 971. we zijn gesloten op alle zon en maandagen vanaf 16 juli t/m 21 augustus. het restaurant vind je in de machinekamer op strijp-s. naast het klokgebouw en tegenover station strijp-s.
Eindhoven Soul Kitchen dé nieuwe sociale huiskamer van Strijp-S.
Soul Kitchen dé nieuwe sociale huiskamer van Strijp-S. REGIO 11 januari 2015 reageer Door Chris de Zeeuw Dichtbijmeeschrijver. Foto Chris de Zeeuw. EINDHOVEN Strijp-S heeft er een nieuw restaurant bij. Volgens initiatiefnemer Thomas Thijs onderscheidt de Soul Kitchen zich van de overige horeca op Strijp-S. In nauwe samenwerking met zorg en werkverlener Futuris die jongvolwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis ASS op weg helpt naar sociale en economische zelfredzaamheid heeft hij een plek op Strijp-S gecreëerd waar voor een bodemprijs van 650 euro kwalitatief gegeten kan worden. Het initiatief wordt onder begeleiding gedraaid door jongeren met autisme. Daarnaast vinden er onregelmatig kleine optredens plaats en biedt het pand een plek aan een kleine biologische winkel en lunchroom.
Ketelhuis STRIJP S.
In het gebouw dat vroeger het hele oude Philips industrieterrein warm stookte is sinds 2011 800 vierkante meter ingevuld met horeca ateliers en expositieruimte. Altijd wat te beleven. Het Ketelhuis biedt ruimte aan t Koffiehuisje een restaurant en een fashion en foodlab. Er zijn concerten tentoonstellingen theater en culinaire avonturen te beleven. Het aangrenzende Ketelhuisplein is het perfecte terrein voor evenementen. Denk bijvoorbeeld aan muziekfestival Brabant Open Air en de Feel Good Market. 5617AE Eindhoven / Strijp-S. Voornaam Achternaam E-mailadres Inschrijven.

Contacteer ons

lekker eten eindhoven
gezond eten eindhoven
ikea restaurant eindhoven
uit eten eindhoven goedkoop
turks restaurant eindhoven
restaurant eindhoven strijp s
lunchen in utrecht
nieuw restaurant eindhoven
goede restaurants eindhoven
zoet en zout eindhoven
uit eten